Skip to content

מצילים את גילה יונה

Spread the love

גילה יונה, בת 27 מאושפזת באשפוז כפוי פלילי במחלקה 6 א' בטירת הכרמל מיום 6.10.19. ביום 24.10.19 ניתן על ידי ביהמ"ש צו אישפוז ל-3 שנים, לאחר שגילה הורשעה באיומים כלפי עובדת סוציאלית.
בימים אלו, אנו מגייסים כספים לצורך תשלום לעורכת דין, שתייצג את גילה בערעור לביהמ"ש מחוזי כנגד פסק הדין שנקבע נגדה.
עד כה, גייסנו 2,000 ש"ח וחסרים לנו 8,000 ש"ח לייצוג.
למה אנחנו עוזרים לגילה יונה?
תקראו את הדברים שכתבה לפני כמעט שלוש שנים כשנלחמה נגד הרווחה להשיב את בתה אליה: "לא גדלתי עם כפית של זהב בפה. אני בלי משפחה…".
גילה גדלה במוסדות משרד הרווחה. את בתה ילדה בגיל 20. הרווחה לא איפשרה לה את הזכות לאימהות, ולא נתנה לה הזדמנות לגדל את בתה. כל חייה של גילה הם מאבקים על הזכות להורות.
במשך 7 שנים גילה נלחמת לממש את אימהותה, ללא הצלחה. לאחר שהעו"ס סירבה לאפשר לגילה לתת מתנת יום הולדת לבתה, "איימה" להגיע לביתה ולמרר את חייה. איום שלא מומש, נאמר בכאב של אמא, הניב גזר דין לאישפוז כפוי.
אנו מבקשים לשחרר את גילה הביתה ולנסות לשנות את גורלה לטובה.
מבקשים מכם, לקחת חלק במיזם להשיב את גילה הביתה ולתרום כמה שניתן כדי לסייע להצלתה של גילה.
לצורך כך נאספים התרומות בבנק דיסקונט סניף 051, מס' חשבון 131658133, על שם משה שלם.


מצילים את גילה!

 

 

אדם

כתב לענייני משפט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

אנו שמים דגש רב עבור התאמת אתר אינטרנט זה לתקן הנגישות הישראלי. באתר בוצעו התאמות נגישות לפי תקן 5568 ותקנות שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות (התאמות נגישות לשירות), ניתן לגלוש בו באופן נגיש יותר דרך הדפדפנים כרום ופיירפוקסהננו עושים את מירב המאמצים על מנת לבצע התאמות נגישות באתר, ייתכן ובאתר זה ימצאו רכיבים ו/או עמודים אשר אינם עומדים בתקן הנדרש, במידה ונתקלת בכשל נגישות כלשהו נודה לך אם תדווח לנו על כך דרך עמוד יצירת הקשר. אנו נמשיך לעשות כל מאמץ על מנת לאפשר גלישה נגישה ונוחה באתר זה לכולם.
סטטוס תאימות