מתן צנגאוקר ראיון עם יולן כהן ערוץ 12 יוצא נגד אביו: "ירון, אבא שלי על הנייר"

Spread the love

 

אבל לצד כל האהבה, אתה גם לאט-לאט ככל שעוברים הימים, כשאתה חוזר הביתה אתה נחשף גם לכל הפרסומים הנוראיים שמופצים על אימא שלך, עליך.
"לצד כל האהבה והתמיכה, שהיא באמת הרבה יותר גדולה מהשנאה, נקרא לזה ככה. כן, אני חווה, אני קורא דברים בפייסבוק, באינסטגרם. כשפגשתי את אימא שלי בפעם הראשונה, אני הייתי עם תיק גב שאותה חיילת שליוותה אותי הביאה לי. אני הייתי גם עם שקית של טישו. אומרים שחמאס נתן לי כסף להעביר לאימא שלי, הם אומרים שבתיק היו לי סנדוויצ'ים שחמאס ארגן לי. דברים הזויים".

יש כאלה שמפיצים שגם היית בקטאר או במצרים. איך זה מרגיש?
"זה מטומטם לגמרי. לשמוע שהייתי בקטאר, במסיבות ובג'קוזי, מקבל מסאז'ים ושותה דרינקים, בזמן שהייתי בשבי של חמאס וקיבלתי מכות וגידופים, עברתי התעללויות, עברתי משחקים בנפש, עברתי משחקים באוכל. עברתי גיהינום, ממש גיהינום, ואנשים לא רואים את זה ככה. זה עצוב לי. זה מאוד מכאיב לי לראות שיש אנשים שמפיצים את השקרים, שתומכים בשקרים האלה. זה מכאיב לי לראות את זה".

וגם ראינו לא מעט פרסומים שהיו אנשים כאלה ואחרים, שכדי לקדם אג'נדות פוליטיות, גם יצרו קשר עם קרובי משפחה שלך שאתה לא בהכרח בקשר איתם.
"נכון. אחד מהם שהכי בולט זה ירון, שהוא אבא שלי, על הנייר. הוא עשה ריאיון שהוא לא מאמין בדרך של אימא שלי, שהוא חושב שצריך לפעול במאבק שקט, שהוא לא תומך בה. אני הייתי בשבי, אבל יש לי עוד אחות, נטלי, הוא עוד לא ניסה אפילו ליצור איתה קשר. הוא לא ניסה להתעניין, הוא לא ניסה לשאול שאלות. אני מבחינתי, אני רואה את זה כרכיבה על הגב שלי. אתה לא רוצה לתמוך? אל תתמוך. אני גם לא ציפיתי שהוא יתמוך בי, אני לא רוצה שהוא יתמוך בי. אבל למה לעשות את ההפך הגמור? למה להזיק?"

עכשיו אתה סוף סוף חוזר לאילנה, יחד אתם משתקמים, אתם גם פותחים בגיוס המונים כדי לעזור לכם. כי החיים שלכם נתקעו ב-7 באוקטובר.
"החיים שלנו באמת נתקעו אי שם, ב-7 באוקטובר. ועכשיו לאט-לאט אנחנו מנסים להשתקם, מנסים להוציא מזה את המיטב. אנחנו מתכננים חתונה בקרוב, הפעם לא פיקטיבית, חתונה אמיתית.

מתן גייס עד כה כמיליון וחצי ש"ח תרומות מהציבור.

מתוך עמוד התרומות של מתן ואילנה https://giveback.co.il/project/87511
מתוך עמוד התרומות של מתן ואילנה
https://giveback.co.il/project/87511

רגע, הצעת כמו שצריך?
"בקרוב, בקרוב בעזרת השם".

עכשיו אתה מתחיל את הפרק החדש. אתה מרגיש שאתה יכול להחלים מכל מה שעברת?
"אלה דברים שייקחו זמן, שנתיים זה המון זמן להיכוות ולקבל צלקות. זה ייקח זמן, אבל בזכות ובעזרת האהבה שאני מקבל ברחוב, התהליך יהיה הרבה יותר מהר והרבה יותר קל. באותה נשימה אני רוצה להגיד תודה רבה לכל מי שעזר ותמך בשנתיים האלה, בסופו של דבר אנשים שלא הכירו אותי. לכל הציבור שיצא והפגין, תודה לחיילי צה"ל שנלחמו, אני משתתף בצערן של המשפחות השכולות שאיבדו את היקרים שלהם, שנפלו בקרב, והשיקום שלי ושלנו בתור עם לא יכול להתחיל בלי שכולנו נמצאים כאן. אני מקווה שכל החללים באמת יחזרו, שנוכל לסיים את זה סופית. עד החטוף האחרון".

https://www.mako.co.il/news-israel/2025_q4/Article-50df563078e6a91027.htm?utm_source=chatgpt.com

לורי שם טוב

עיתונאית הסוקרת רווחה, עוולות המבוצעות על ידי שופטים נגד אזרחים, וניצול לרעה של עובדות סוציאליות את תפקידן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

Skip to content
אנו שמים דגש רב עבור התאמת אתר אינטרנט זה לתקן הנגישות הישראלי. באתר בוצעו התאמות נגישות לפי תקן 5568 ותקנות שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות (התאמות נגישות לשירות), ניתן לגלוש בו באופן נגיש יותר דרך הדפדפנים כרום ופיירפוקסהננו עושים את מירב המאמצים על מנת לבצע התאמות נגישות באתר, ייתכן ובאתר זה ימצאו רכיבים ו/או עמודים אשר אינם עומדים בתקן הנדרש, במידה ונתקלת בכשל נגישות כלשהו נודה לך אם תדווח לנו על כך דרך עמוד יצירת הקשר. אנו נמשיך לעשות כל מאמץ על מנת לאפשר גלישה נגישה ונוחה באתר זה לכולם.
סטטוס תאימות