Skip to content

לורי שם טוב ערערה לעליון על החלטת השופט בני שגיא לתקצב תיק 120 אישומים, כונן דיסק 4 טרה, 50 אלף עמודים ו-500 דיסקים ב-500,000 ש"ח בש"פ 6907/19

Spread the love

העיתונאית לורי שם טוב ערערה לעליון על החלטת השופט בני שגיא לתקצב סנגור במימון ציבורי לפי סעי 19 לחסד"פ בסכום לא ריאלי של 500,000 ש"ח. רק לצורך ההשוואה, עו"ד רונאל פישר קיבל מהסנגוריה הציבורית ייצוג פרטי בסך 700,000 ש"ח, כשהתיק שלו לא מתקרב לכמות האסטרונומית של חומרי החקירה בתיק השופטים הנוקמים.

אדם

כתב לענייני משפט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

אנו שמים דגש רב עבור התאמת אתר אינטרנט זה לתקן הנגישות הישראלי. באתר בוצעו התאמות נגישות לפי תקן 5568 ותקנות שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות (התאמות נגישות לשירות), ניתן לגלוש בו באופן נגיש יותר דרך הדפדפנים כרום ופיירפוקסהננו עושים את מירב המאמצים על מנת לבצע התאמות נגישות באתר, ייתכן ובאתר זה ימצאו רכיבים ו/או עמודים אשר אינם עומדים בתקן הנדרש, במידה ונתקלת בכשל נגישות כלשהו נודה לך אם תדווח לנו על כך דרך עמוד יצירת הקשר. אנו נמשיך לעשות כל מאמץ על מנת לאפשר גלישה נגישה ונוחה באתר זה לכולם.
סטטוס תאימות