עו"ס בלהה דוידזון-ערד פיברקה מחקר "עדיף להוציא ילדים מהבית – איכות חיי הילדים שהוצאו מביתם השתפרה"

Spread the love

הציבור מוזהר מעו"ס בלהה דוידזון-ערד מביה"ס לעבודה סוציאלית באוניברסיטת תל אביב. הנ"ל, בלהה דוידזון-ערד משתתפת קבועה בישיבת נחשי הצפע של צמרת פקידות הסעד לסדרי דין, מטעם איגוד העו"ס של ההסתדרות, שם יושבות הפק"סיות וזוממות כיצד לחסל הורים, כיצד לחלוב את תקציב הרווחה, כיצד לשפר את מעמדן הנחות בציבור הישראלי, וכיצד לפעול על מנת לשפר את שכרן, תחת מצג שווא, הסתומות והנאלחות בארץ, זכאיות לתוספת שכר.

בתאריך 9.5.2010 פיברקה עו"ס זו מחקר כי עדיף להוציא ילדים מביתם בסיכו, והכתבת דנה ויילר פולק מ"הארץ" הקדישה לה כתבה "מחקרים: עדיף להוציא מביתם ילדים בסיכון". "המחקר" הוא פרי דמיונה הקודח של בלהה דויזון, פברוק ושקר אחד גדול בו גולת הכותרת "איכות חיי הילדים שהוצאו מביתם השתפרה".

מדוע דוידסון-ערד לא שולחת את הילדים שלה לגדול במסגרות חוץ ביתיות, אם הילדים כל כך "פורחים" שם? מדוע חברותיה העו"סיות והפק"סיות לא שולחות את הילדים שלהם למוסדות הרווחה אם כל כך טוב שם?

בלהה-דוידסון וחבר מרעיה, רואים את ציבור האזרחים כפתיים, שמאמינים ללוקשים שהם מנסים למכור: "שהם העובדים הסוציאליים המיטיבים עם ההורים, וההורים רוצים ברעת ילדיהם מתוך בורות או מתוך חוסר ידע לגדל את ילדיהם". מישהו קונה את זה?

משרד הרווחה משקיע הון עתק כסף על מערכת יח"צנות ומגייס את כלי התקשורת כדי למכור את השקרים שלהם, כדי שהציבור יאמין שמדובר ב"מחקר" רציני. אלא שהמציאות העגומה היא, שמשרד הרווחה הוא ארגון פשיעה שחוטף ילדים מאז קום המדינה. יתרה מכך, המדינה הוציאה הוראה, כי אסור לחשוף את פרשת חטיפת ילדי תימן עד שנת 2066. קיראו בכתבה בקישור מטה.

לורי שם טוב

עיתונאית הסוקרת רווחה, עוולות המבוצעות על ידי שופטים נגד אזרחים, וניצול לרעה של עובדות סוציאליות את תפקידן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

  Skip to content
אנו שמים דגש רב עבור התאמת אתר אינטרנט זה לתקן הנגישות הישראלי. באתר בוצעו התאמות נגישות לפי תקן 5568 ותקנות שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות (התאמות נגישות לשירות), ניתן לגלוש בו באופן נגיש יותר דרך הדפדפנים כרום ופיירפוקסהננו עושים את מירב המאמצים על מנת לבצע התאמות נגישות באתר, ייתכן ובאתר זה ימצאו רכיבים ו/או עמודים אשר אינם עומדים בתקן הנדרש, במידה ונתקלת בכשל נגישות כלשהו נודה לך אם תדווח לנו על כך דרך עמוד יצירת הקשר. אנו נמשיך לעשות כל מאמץ על מנת לאפשר גלישה נגישה ונוחה באתר זה לכולם.
סטטוס תאימות